Zoek en boek online
Getoonde prijzen zijn inclusief transport, op- en afbouw voor de aangegeven plaats.
Ik zoek categorie
Plaatsnaam
 
Aantal huurdagen
vorige pagina

VIP Terras 61

prijs: € vul hierboven plaatsnaam in      

 

61 m² overdekt VIP-terras (lxb 10,00 x 06,10), rondom voorzien van aluminium railing, met een opbouwtijd van circa 90 minuten.Dit VIP-terras is voorzien van alle benodigde statische berekeningen en DIN 4102-B1 norm brandwerendheid voor vergunningsaanvragen.

 

Getoonde prijzen zijn inlcusief transport, op- & afbouw, berekend voor de ingevoerde plaats uitgaande van op- & afbouwtijden overdag

 

functionaliteit:

 

61 m² oppervlakte met een vloerhoogte van 1.00 m. tot 1.40 m. zorgt ervoor dat het VIP-terras ideaal is voor vele evenementen. VIP-terras61 is volledig overdekt en door zijn wendbaarheid nagenoeg overal te plaatsen. Om de veiligheid van uw gasten te waarborgen is het terras volledig rondom voorzien van een aluminium railing.

 

Het VIP-terras61 is rondom volledig open waarbij aan de linker- en rechterzijde rekening dient te worden gehouden met de aanwezigheid van de draagconstructie van het dak. Het VIP-terras is rondom afgewerkt met een zwarte afrok en standaard voorzien van een eenvoudige aluminium trap, grotere of meerdere trappen kunnen bij de optie's gekozen worden.

 

Tegen eenmalige kosten kan VIP-terras61 altijd met uw reclame en logo's worden geplaatst. Voor VIP-terras61 zijn standaard meerdere reclamepaketten beschikbaar. Deze reclamepaketten worden eenmalig door u aangeschaft. Kijk voor de complete paketten bij de opties van VIP-terras61.

 

VIP-terras61 is ontworpen om een snelle op- en afbouw mogelijk te maken. Door het lichte gewicht is het ook mogelijk om VIP-terras61 te plaatsen op locaties met een beperkt draagvermogen zoals stadscentra, sierbestratingen, de bovenzijde van parkeerkelders en grasvelden met voldoende draagvermogen. Het podium is volledig TUV gekeurd en voldoet aan alle wettelijke regelgeving op het gebied van podiumbouw. Op verzoek van gemeentelijke instellingen is het bouwboek met statsiche berekeningen beschikbaar.

 

technische omschrijving:

 

  • terrasbreedte
10.00m
  • terrasdiepte
06.10m
  • vloerhoogte
01.00m - 01.40m
  • terras clearance vloer>dak
V.04.70m - A.04.00m
  • hoogste punt
06.40m
  • terras oppervlakte
61m²
  • verdeelde daklast
1050 kg
  • verdeelde vloerlast
300 kg/m²
  • eigen gewicht
3500 kg

 

 

prijs: € vul hierboven plaatsnaam in      

 

 

beschikbare opties:
Statafel stretch zwart Statafel stretch zwart
Statafel met een diameter van Ø80cm en hoogte van 1.20m. Inclusief zwarte stretch hoes.
€ vul hierboven plaatsnaam in

 

aan winkelmand toevoegen

direct offerte
beschikbaarheid check
optie leggen
reservering

 
VIP Terras 61